Edit Content

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born.

I will give you a completed accounts we must explain to you how all seds this mistakes idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts.

Počela prodaja Blind bird ulaznica za Brend Forum 2024.

Zagreb, 16. svibnja 2024. (GIA) – Sve je brend. Ili to želi biti. Netko možda smatra da je pretjerano reći da živimo u svijetu brendova, ali kad p(r)ogledamo šire, postajemo svjesni da govorimo o državi kao brendu i kako je brendirati, kako to učiniti s regijom, gradom, mjestom, manifestacijom, institucijom, proizvodom, uslugom, tvrtkom, idejom, a da ne govorimo o osobnom brendiranju koje dobiva sve više i više na snazi i kojemu mnogi streme. 

DOBRODOŠLI NA BREND FORUM 2024. jedinstvenu međunarodnu konferenciju o brendovima i brendiranju. Održat ćemo je prvog dana ljeta, 21. lipnja, na dan kada je prije 5 godina multimedijski sustav Poslovni FM krenuo na svoj medijski put, istaknuo je najavljujući konferenciju direktor Brend Foruma 2024. Darko Buković.

Brendiranje i upravljanje brendom nije moguće bez uspješnog komuniciranja koje je postalo primarna vještina 21. stoljeća na političkom, gospodarskom, diplomatskom, znanstvenom, sportskom i kulturnom planu.

Prihvatili smo izazov okupiti predstavnike poslovne zajednice, različitih industrija i pratećih djelatnosti, kao i svih vrsta javnosti, stručnjake raznih profila i područja primjenjivog rada i glasno progovoriti o zahtjevnoj zadaći pozicioniranja brenda koji postoji na svim razinama.

Postavljajući pitanja ali istodobno dajući odgovore i osiguravajući prijedloge rješenja, uključujemo sve u sastavnice zahtjevnog posla, nudeći aktivna promišljanja o tome kako i zašto stvarati brend, kako on živi i kako ga trajno ugraditi u perceptivni prostor Europe i svijeta. Spremni smo voditi raspravu i o tome kako podizati brend u ambijentu tradicionalnih i digitalnih promjena u društvu

Istodobno, svjetske gospodarske i političke sile bez obzira na svoju stvarnu te osvjedočenu snagu i moć već desetke godina sustavno brinu o vlastitu nacionalnom identitetu i imidžu, o vlastitoj slici u globaliziranome svijetu gdje se imidž koristi kao meka moć, odnosno kao »moćno mirnodopsko oružje u postizanju vlastitih ciljeva«. 

Pripremljen je cjelodnevni sadržajan i stručan program, edukativan, informativan, poslovan i inspirativan, uz sudjelovanje C-level razine vrhunskih inozemnih i domaćih stručnjaka, govornika i panelista iz tvrtki brendova i vlasnika brendova. Doznat ćemo i novosti o brendovima koji su oko nas. Na jednom mjestu. I neke stvari koje zasigurno nismo znali.

Inspirativni razgovori svim sudionicima osigurat će nove spoznaje, znanja, poglede, vrijednosti i trendove, nove poslovne i investicijske mogućnosti te snažno i učinkovito poslovno umrežavanje (networking), najavljuje Buković. 

Održat ćemo i Master Workshop dan prije, u četvrtak 20. lipnja, na kojem će sudjelovati ugledni međunarodni i domaći stručnjaci.

Dodijelit ćemo i prve Brand Leader Award nagrade.

Iskoristite BLIND BIRD kotizacije po iznimno povoljnoj cijeni. Uz kotizacije, koje osiguravaju i ručak, kave i osvježenja u pauzama, idu i popusti brend partnera i još neka iznenađenja. Link na ulaznice:

https://www.entrio.hr/event/brend-forum-2024-18939

Broj mjesta je ograničen i neće biti povećavan.

 Više od medija. PoslovniFM!  Odbrojavanje je počelo

Brend Forum 2024. powered by Provectus Capital Partners. 

Objavljeno 16. svibnja 2024. Sva prava pridržana PoslovniFM.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)